Home smoked salmon

This summer I visited a good friend in Mikkeli,and she bought a home smoker,while I was there. Of course we had to try it right away,and thought that salmon would be delicious home smoked. A friendly neighbor gave us  good instructions how to use the smoker, as we did not really know how to use it.
Here it is after it had been smoked
I can't even describe how delicious it was.....

Kommentit

 1. Jael, tuo olisi tullut hirveän herkullista foliossa ilman savuakin, kun siihen pinnalle laitetaan eräitä juttuja. Sain sitä serkulla ja nyt ohje on minulla. Teen sitä sitten talvella uunissa niin. Toisaalta, kala on niin nautinnnolista - aina.

  VastaaPoista
 2. Leena;Mitä salaisia juttuja sinne pitää laittaa että siitä tulee hirveän herkullista`? Jos tietäisin,menisin ostamaan pakastetun fileen marketista...Kala on ihanaa,mutta tuo kala oli mielettömän hyvää ja just oikean lailla savustettu,nami:)

  VastaaPoista
 3. Rakastan savukalaa,jota on taalla meilla saatavana vakumpakkauksessa ja todella kallista.Olen jattanyt kaupan hyllyyn.

  VastaaPoista
 4. Sateenkaari:Tuore lohi Norjasta on täällä kallista,mutta pakastettua voi joskus löytyä tarjouksessa.Savulohi on täälläkin tosi kallista eikä edes yhtä hyvää kuin Suomessa.

  VastaaPoista
 5. Ei saa laittaa tuollaisia kuvia tänne, kun meillä ei ole mitään ruokaa, kun joudun istumaan koko päivän remonttimiehiä vahtimassa. On kamala nälkä, lähden syömään ne vihonviimeiset Wäinämöisen palttoon napit, onneksi on vähän tuorejuustoa sen päälle.

  VastaaPoista
 6. Allu:Ai teillä on vieläkin se remontti kesken...Onneksi sulla on sentään ne namit Wäinämisen napit ja juustoakin päälle;D

  VastaaPoista
 7. Wow, that looks delicious!

  Are you blogging in English now as well? I can't read the date to see how old this is LOL.

  -----------------------------------
  My photography is available for purchase - visit Around the Island Photography on etsy and Society6 and bring home something beautiful today!

  VastaaPoista
 8. Malin:Det var jättegott:)

  Robin:Oh gosh,it was so delicious,wish I could have that again just now! I opened this blog some months ago and this far have just put there my pictures from Finland in the summer. The date is there but can't seem to change the language into English as my other blogs are in Finnish.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit